Ledelsen

Nordic Builds ledergruppe består af en grupper erfarne branchefolk, som kender til kravene fra arkitekter, ingeniører, bygherrer og entreprenører. Vi kender vigtigheden af at opnå et hurtigt lukket hus, og agerer gerne naturlig sparringspartner i processen, hvis du skal konvertere et projekt til vores uorganiske og ubrændbare tagelementer eller facadeelementer.

Vores filosofi er at opnå sikkerhed og kvalitet ved at flytte produktionen til en fabrikshal og opnå en industriel produktion. Med denne filosofi er vi i stand til at tilbyde alt fra et sted, både i form af støtte i projektplanlægningen, design og engineering, til håndtering af tidsrette leverancer på byggepladsen. Ja, vi tager os endda gerne af instruktion i montage on-site, hvis I ønsker at lære jeres medarbejdere op i montage af Nordic Builds innovative byggesystem.

Du kan være sikker på at ledergruppens fokus er på din positive oplevelse som kunde. Vi ser frem til at tage imod dig, uanset om det er et fremtidig projekt, eller om du har et eksisterende projekt, som du vil konvertere til Nordic Build.