Ikke bærende facadeelementer

Nordic Builds præfabrikerede ikke-bærende facadeelementer er uorganiske og ubrændbare, hvorved alle muligheder er tilstede, for en anvendelse hvor fokus, på brandsikkerhed samt risikoen for råd og skimmel, vægter højt. Den høje færdiggørelsesgrad fra vores fabrik gør det muligt at montere facadeelementet hurtigt og effektivt, og dermed opnå en kort byggetid. At montagen ydermere er simpel, gør det muligt, i høj grad, at optimere anvendelsen af ressourcer på byggepladsen.

Med Nordic Build ubrændbare facadeelementer opnår du en høj færdiggørelsesgrade ved leverancen. Vi kan montere døre og vinduer fra fabrik, ligesom beklædning kan være monteret, uden at du går på kompromis med valgfrihed og æstetik. Du opnår med andre ord fuldstændig designfrihed i beklædning og overflade, under et begrænset budget – det er din fordel, når du flytter produktion og montage fra byggepladsen ind i vores fabrikshal.

Vi tilbyder en lang række færdiggørelsesgrader, så spørg os, hvis du har idéer til at nedbringe byggetiden ved at bruge præfabrikerede tagelementer.

Vores uorganiske facadeelementernes opfylder EI90 ved etagehøjder op til 4 meter pga. den nyskabende konstruktion. Materialevalget giver en høj brandmodstand og en høj isoleringsevne, og en U-værdi ned til 0,10 W/m2K

Løsningen kan monteres fra etagedæk, hvilket betyder at lift og stillads bliver overflødigt, og samtidig så er der et minimum af emballage, hvilket letter arbejdet på byggepladsen. Da facadeelementet kan tilpasses ethvert projekt, er det muligt at bruge til fremtidige projekter, men det er også muligt at konvertere eksisterende byggeprojekter, til Nordic Build, hvis facadeelementerne endnu ikke er kontraheret. Kan du se mulighederne?

 

Læs mere om vores andre anvendelseområder her.

Nordic Build facadeelementer kan leveres som "rå" elementer, 
eller med beklædning, døre og vinduer monteret fra fabrik