Tagelement

Nordic Builds præfabrikerede tagelementer er uorganiske og ubrændbare, og dermed optimale ift. at sikre byggeriet mod råd og skimmelvækst. Den høje færdiggørelsesgrad fra vores fabrik gør det muligt at montere tagelementet hurtigt og effektivt. Samtidig er montagen simpel, hvilket gør det muligt, at opnå en optimeret anvendelse af ressourcerne på byggepladsen.

Med Nordic Build tagelementer, med underpap monteret fra fabrik, opnår du at bygningen er vejrbestandig umiddelbart efter montage, det er med til at give en kort byggetid. Vi tilbyder også andre færdiggørelsesgrader, så spørg os, hvis du har idéer til at nedbringe byggetiden ved at bruge præfabrikerede tagelementer.

Tagelementernes spændvidde er op til 12 meter pga. den nyskabende konstruktion, der fungerer som en isoleret i-bjælke. Materialevalget giver en høj brandmodstand og en høj isoleringsevne, og en U-værdi ned til 0,08 W/m2K.

Produktet kan leveres med et minimum af emballage, og da det kan tilpasses ethvert projekt, er det muligt at bruge til fremtidige projekter, men det er også muligt at konvertere eksisterende byggeprojekter, til Nordic Build, hvis tagelementerne endnu ikke er kontraheret. Kan du se mulighederne?

 

Læs mere om vores andre anvendelseområder her.

Den udragende tagpap på Nordic Build tagelement,
sikrer hurtig lukning af byggeriet.