Om os

Nordic Build er oprindeligt etableret af Nikolai Kjær, som et "Råhussystem uden kuldebroer, hvorpå beklædningen kan monteres værktøjsfrit.", og det var i en årrække et udviklingsselskab i Rockwool-regi, indtil det i 2018 blev overtaget af Taasinge Elementer, som er en del af Nordic Waterproofing koncernen. I 2023 har Nordic Build igen skiftet ejerkreds, denne gang bestående af Danske og Amerikanske investorer.

Virksomheden ligger midt i Danmark, i landsbyen Ryslinge på Fyn, hvor vi har 5.000 kvm. Her findes de optimale muligheder for at producere vores bæredygtige og genanvendelige byggesystem med loyale medarbejdere, der leverer kvalitet i hver detalje. Vi er i alt 7 medarbejdere på kontoret, mens produktionsstaben løbende tilpasser sig ordremængderne.

Da systemet er enkelt at producere, giver vi mulighed for ansættelse af personale både i ordinær job, men også i mere fleksible løsninger. Dermed sikrer vi en god virksomhedskultur, hvor alle tager sig af hinanden, og hjælper til i hverdagen.